Prepustite se zemljanom mirisu svježih gljiva ubranih iz lokalnih šuma, vješto uklopljenih u naša prepoznatljiva jela. Doživite novo kulinarsko iskustvo uz prve kapi hladno prešanog novog maslinovog ulja. Osjetite primamljiv dašak mediteranske autentičnosti u svakom zalogaju.
Za početak kušajte hladno predjelo od palente s namazom od bakalara i crnim tartufom s mladim maslinovim uljem ili platu „Vejan“ s krčkim proizvodima „Žužić“ (pršut, kobasica, čvarci, sušeni zarebnjak / lumbul). Kremasta juhe od buče ili vrganja otjerat će hladnoću i vlagu, a dodatno će vas okrijepiti orzoto s hobotnicom i ječmom i domaći kruh koji svakodnevno sami pripremamo. Pašticada od tune uz domaće njoke, prženi odresci pasa u rižinom brašnu uz salatu od rige i krumpira ili riba u soli podsjećaju na toplije, ljetne dane, a poveznica između ljeta i zime neka bude sladoled od vanilije s tostiranim bučinim košticama. Jesenski ručak ili večeru možete završiti malim slatkim zalogajem uz espresso i čašicu smokvice.
Uronite u topli zagrljaj jesenskih mirisa dok naši kuhari vješto ubacuju sezonsko bilje i začine u svako jelo, stvarajući simfoniju okusa i mirisa koji utjelovljuju bit jesenske berbe. Od slanih predjela do mirisnih glavnih jela i divnih deserata, naš pažljivo odabran jelovnik obećava nezaboravno iskustvo objedovanja.
Pridružite nam se u restoranu Marina i krenite na gastronomsko putovanje uz bogate plodove jeseni. Uživajte u sezonskim delicijama i svakom trenutku provedenom u ugodnom ambijentu našeg novog restorana.
Za početak kušajte hladno predjelo od palente s namazom od bakalara i crnim tartufom s mladim maslinovim uljem ili platu „Vejan“ s krčkim proizvodima „Žužić“ (pršut, kobasica, čvarci, sušeni zarebnjak / lumbul). Kremasta juhe od buče ili vrganja otjerat će hladnoću i vlagu, a dodatno će vas okrijepiti orzoto s hobotnicom i ječmom i domaći kruh koji svakodnevno sami pripremamo. Pašticada od tune uz domaće njoke, prženi odresci pasa u rižinom brašnu uz salatu od rige i krumpira ili riba u soli podsjećaju na toplije, ljetne dane, a poveznica između ljeta i zime neka bude sladoled od vanilije s tostiranim bučinim košticama. Jesenski ručak ili večeru možete završiti malim slatkim zalogajem uz espresso i čašicu smokvice.
Uronite u topli zagrljaj jesenskih mirisa dok naši kuhari vješto ubacuju sezonsko bilje i začine u svako jelo, stvarajući simfoniju okusa i mirisa koji utjelovljuju bit jesenske berbe. Od slanih predjela do mirisnih glavnih jela i divnih deserata, naš pažljivo odabran jelovnik obećava nezaboravno iskustvo objedovanja.
Pridružite nam se u restoranu Marina i krenite na gastronomsko putovanje uz bogate plodove jeseni. Uživajte u sezonskim delicijama i svakom trenutku provedenom u ugodnom ambijentu našeg novog restorana.