Prvi topliji proljetni dani nakon kiša nas podsjete na osebujan miris i okus mladih, samoniklih šparoga. Blago gorkaste, odlično se slažu s raznim umacima i mesnim jelima, a klasično otočko jelo je nezaobilazna fritaja sa šparogama i pršutom.
Osim toga u ponudi je bogata krem juha od šparoga, šurlice sa šparogama i tvrdim ovčjim sirom, šurlice sa šparogama i kozicama, rebay steak tagliata sa šparogama i rosti krumpirom, riblji file s kozicama, šparogama i kuhanim krumpirom.
Za desert nudimo slatke šurlice sa kokosom i bijelom čokoladom.
Posjetite restoran Marina tijekom mjeseca travnja kada za vas pripremamo jela sa šurlicama i šparogama po promotivnim cijenama.
Osim toga u ponudi je bogata krem juha od šparoga, šurlice sa šparogama i tvrdim ovčjim sirom, šurlice sa šparogama i kozicama, rebay steak tagliata sa šparogama i rosti krumpirom, riblji file s kozicama, šparogama i kuhanim krumpirom.
Za desert nudimo slatke šurlice sa kokosom i bijelom čokoladom.
Posjetite restoran Marina tijekom mjeseca travnja kada za vas pripremamo jela sa šurlicama i šparogama po promotivnim cijenama.