Dani šurlica i šparoga

RESTORAN MARINA
30. 3. – 29. 4.

Objavljeno: 26. 3. 2018.
Prvi topliji proljetni dani nakon kiša nas podsjete na osebujan miris i okus mladih, samoniklih šparoga. Blago gorkaste, odlično se slažu s raznim umacima i mesnim jelima, a klasično otočko jelo je nezaobilazna fritaja sa šparogama i pršutom.
Osim toga u ponudi je bogata krem juha od šparoga, šurlice sa šparogama i tvrdim ovčjim sirom, šurlice sa šparogama i kozicama, rebay steak tagliata sa šparogama i rosti krumpirom, riblji file s kozicama, šparogama i kuhanim krumpirom.
Za desert nudimo slatke šurlice sa kokosom i bijelom čokoladom.

Posjetite restoran Marina tijekom mjeseca travnja kada za vas pripremamo jela sa šurlicama i šparogama po promotivnim cijenama.

 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: