Drago nam je što možemo najaviti novu edukaciju i gostovanje 28. i 29. ožujka u restoranu Marina. David Skoko i naš tim će najprije dobro uvježbati nova jela i svu pripremu u petak, 28. a zatim prezentirati poseban meni u subotu, 29. ožujka.
Što će sve biti na meniju još ne znamo, jer će to ovisiti o trenutno dobavljivim i svježim namirnicama iz mora, ali sigurno nećete ostati gladni. Hoće li to biti neka nova marinada, domaća tjestenina s morskim plodovima, juha od ribljeg repa ili brudet, neka ostane iznenađenje za sada.
Više pratite uskoro na našim društvenim mrežama.
Što će sve biti na meniju još ne znamo, jer će to ovisiti o trenutno dobavljivim i svježim namirnicama iz mora, ali sigurno nećete ostati gladni. Hoće li to biti neka nova marinada, domaća tjestenina s morskim plodovima, juha od ribljeg repa ili brudet, neka ostane iznenađenje za sada.
Više pratite uskoro na našim društvenim mrežama.