David Skoko i naš tim kuhaju za vas u restoranu Marina

28. 3. edukacija za naše kuhare
29. 3. degustacijski meni

Prije dvije godine su naši kuhari imali prvu edukaciju poznatog hrvatskog chefa u pizzeriji 9 bofora. Učili su kako od manje poznatih morskih sastojaka napraviti primamljive i nepcu neodoljive juhe, predjela, glavna jela. Jedino što nisu isprobali su deserti od ribe i morskih plodova, ali bili su blizu.

Drago nam je što možemo najaviti novu edukaciju i gostovanje 28. i 29. ožujka u restoranu Marina. David Skoko i naš tim će najprije dobro uvježbati nova jela i svu pripremu u petak, 28. a zatim prezentirati poseban meni u subotu, 29. ožujka.

Što će sve biti na meniju još ne znamo, jer će to ovisiti o trenutno dobavljivim i svježim namirnicama iz mora, ali sigurno nećete ostati gladni. Hoće li to biti neka nova marinada, domaća tjestenina s morskim plodovima, juha od ribljeg repa ili brudet, neka ostane iznenađenje za sada.

Više pratite uskoro na našim društvenim mrežama.
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: